TABUNG KAWIN SAYA - PLS KLIK

Pages

Birthday Girl - 19 November


Happy Saturday you all. Jenuh jemari aku ni dok delete post yang zaman dulu-dulu. Satu pun aku takde tinggalkan. Delete everything. Kikikiki
Actually, aku lupa password blog ni tadi, Tapi aku kan seorang yang gigih dan tak mudah berputus asa. Puihhhh. So, dapat la balik password nye. 
19 November pun dah berlalu. Maka usia I pun bertambah. Sempena birthday yang lalu,  tak minta apa-apa pun. Cuma berharap segala urusan  dipermudahkan dan diberikan kesihatan yang baik. Amin.
Untuk family tersayang, terima kasih jadi satu team saat jatuh bangun dan susah senang bersama.
Untuk sahabat yang diingati, jagalah persahabatan ini dengan elok-elok.

Terima Kasih semua